Saturday, July 28, 2012

Story Itu Cerita ♥

Assalamualaikum !



Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyaa Ahmooyy tah update.. KannKannKann? Bukannya taknak update, tetepi tetapi disebabkan masalah-masalah yang tertentu menjadikan Ahmooyy susah sangat nak update.. SobbSobbb Y_Y

Macam mana dengan Puasa anda-anda semua? Ada yang dah tinggal? Ahmooyy setakat nie, Alhamdulillah.. Takde yang tinggal lagi :'D

Back to my agenda, Ahmooyy sebenarnya nak story mory sikit kat korang. Rindu nie nak ceritaa. Dengar tau.. Pada suatu hari Semenjak dua menjak sejak dah practical nie, masa untuk berblog dah jadi macam kurang ouh. Sedih :'( Bukannya apa, kerja memang banyak. Kepada sesiapa yang nak renew insurans kereta, atau pun road tax, silalah datang ke opis Ahmooyy ye.. HikkHikk.. Ahmooyy actually practical dekat Takaful Ikhlas. Dekat Bangsar. Huhuhuuuu. Best tau. Jalan kaki je pergi kerja. **Tapi tak kurus-kurus pongggg! Kepada rakan-rakan yang seangkatan dengan Ahmooyy, Practical lah elok-elok yee... Ahmooyy tengah berdebar tunggu Lect datang melawat Ahmooy di tempat kerja.. Muahahahahahaaa,,




Okayy-Okayy. Ahmooyy nak menghebahkan kepada anda semua tentang radio online. Tahu tak? Pernah dengar tak? Kepada yang pernah dengar dan yang tahu, baguslah... Kepada yang tak tahu, meyh sini Ahmooyy kasi tahu. Sebenarnya, ada banyakkkkkkkkkk sangat radio online yang ada. Takpercaya? Pergi search sekarang. Salah satunya, radio tempat Ahmooyy kerja malam-malam. WorldWide Symphony FM.
Ini adalah radio online pertama yang Ahmooyy kenal, dan juga radio online pertama yang Ahmooyy bekerja. **Bangga! Best tau.. Gerenti takdak iklan punya woooo.. Kepada semua yang nak tahu lebih lanjut, boleh lah LIKE FAN PAGE kami. Dan, jangan lupa join sekali dalam GROUP KAMI. Jangan lah segan dan silu ye... ;)

Next story, Ahmooyy nak share dengan korang semua tentang satu sistem, yang boleh naikkan traffic blog atau pun iklan ataupun apa-apa saja. Okayy-Okayy. Mesti korang tak berapa nak clean and clear lagi kan? Maaflah ye, sebab Ahmooyy nie kalau bab-bab nak menerangkan kat orang, memang Ahmooyy tak pandai. Cuba korang klik kat SINI, then tekan mana-mana button Click Here yang ada kat situ. JANGAN TEKAN BUTTON SHARE. Dah tekan? See, banyakk tak tab yang keluar? Haaaaaa.. Itulah sistemnya.. Kalau korang semua berminat, atau pun ada apa-apa persoalan yang bermain diminda korang,  korang boleyh terus ke FACEBOOK owner untuk mendapatkan lebih lagi penjelasan. ;D



For the last one, Ahmooyy nak war-war kan kepada korang semua, pasal satu Give Away nie.. Namanya Random Giveaway  by Ardini. Korang kena join sebab GA nie sangat oshem! Macam-macam hadiah korang boleh dapat. **Ahmooyy salah seoran sponsornya! Jadi, sebelum GA tamat 31 Julai nanti, Ahmooyy sangat mengalu-alukan korang semua sama-sama join GA nie ;) Boleh klik banner dibawah ini kalau korang semua berminat :'O



Okayy. Ahmooyy rasa Ahmooyy dah cerita semua dah kat korang semua.... TerimaKasih banyak-banyak kerana sudi menjadi pendengar setia Ahmooyy.. :') Terharu. Okayy, yang pasal radio online tu, rajin-rajin la ke situ ye.. InsyaAllah, Ahmooyy akan keudara setiap hari Isnin hingga Sabtu, pukul 10 malam hingga 12 malam ;) Selamat berpuasa semua 

6 comments:

❤farahin izzati❤ said...

semoga lepas ini ahmooyy update blog slalu ^^y

Sofinah.L said...

hai ahmoy ;) saya pertama kali datang menjenguk blog kamu. =)

saya follow kamu ye.

Hmm nak tanya, apa maksud kamu tentang naik kan trafic tu?

share : http://www.sofinahlamudin.com/2012/07/keluh-kesah-itu-merugikan.html

Ahmooyy Chantekk said...

@❤farahin izzati❤ :: Harap macam tu lah ;)

Ahmooyy Chantekk said...

@Sofinah.L :: Hai Sofinah ;) Yang pasal naikkan traffic tu, kena tanya owner yang buat tu.. tekan je dekat link yang saya bagi tuu .

Hanif Idrus said...

Ada 3 story dlm satu entri...hehehe

Ahmooyy Chantekk said...

@Hanif Idrus :: Lama tak update.. macam nie lahh. Harap tak bosan.. HikkHikk.

 
Full Edit by CayunkSheera Other: ,