Monday, July 16, 2012

Segmen promote blog by Jal

Assalamualaikum!



 
Klik-Klik Banner :)


Disebabkan takde kerja kat office nie, maka Ahmooyy pun rasa sangat bosan. Lalu, Ahmooyy pun terasa nak join Segmen yang sangat-sangat simple nie :)  **Ayat tak boleyh bla!


Ahmooyy join sebab Ahmooyy nak menambah kenalan kat dunia blog nie :) Harap ada yang sudi nak berkawan dengan Ahmooyy. Hahahaaa :'D


Okayy, korang sangat dialu-alukan untuk join segmen nie........ Moh join ramai-ramai!

Motif segmen ----> 'Segmen ni senang saja, korang buat satu entri then Jal akan promote + review blog korang dalam blog Jal selama 6 jam, that means dalam sehari empat blog akan Jal promote. Dan Jal akan start promote besok pagi pukul 10pagi (kalau ada sambutan lah kan).' 



Tarikh tutup: 24 Julai 2012 (genap 6 bulan Jal berblog) 

24 comments:

Mrs.BuduBilis said...

salam singgah dari segmen yang sama.done follow u.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

eimah siti said...

cik siti balas kunjungan...dari segmen yang sama....http://eimah2328.blogspot.com

Sue PeLik said...

lawatan muhibah :) kunjungan balas

Anith Syazana Tarmizi said...

singgah sini :)
http://nurasyatalkandactmore.blogspot.com

abiwan said...

salam,, balas kunjungan .. =)

nak tanya, mcm mana buat ruangan komen background purple, siap ada button reply ???

nampak kemas.. font pun besar.

Ahmooyy Chantekk said...

@Mrs.BuduBilis TerimaKasih BuduBilis sudi jejak sini :)

Ahmooyy Chantekk said...

@eimah siti TerimaKasih sudi melawat :)

Ahmooyy Chantekk said...

@Sue PeLik TerimaKasih Sue :)

Ahmooyy Chantekk said...

@Anith Syazana Tarmizi Hai Anith :)

Ahmooyy Chantekk said...

@abiwan Wslm Abiwan, TerimaKasih :) Yang ada warna purple tu, adik yang buat kan.. Yang button reply tu, saya ikut Tutorial :D

sharmiza shahar said...

singgah balik dari segmen sama. jom klik nuffnang sm plak! ;)

bang opicks said...

wah ruang komentnya ternyata tertutup je tak kirain dimana nih sudi kok berkenalan salam kenal dari bang opick yah

Panda Boy said...

singgah sini

jom join segmen http://pandaboystory.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-31-days-rss-feed-by.htm

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen dan follow awak
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html
Jom tukar bloglist!!
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
Komen jika setuju…
Hanif blog bloglist
Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

Natasha said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html
singgh n follow dr segmen yg sme..

Diera Tekikushika said...

dtg mlwt sini. jom g blog saya meh. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html. jmpt baca entry lain juga...

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama..

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

Nur chahaya abadiey said...

salam ziarah n follow..

dtg dr segmen yg sma..

jempt singgh ke blog nur

http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

Crafty Nieya said...

datang sini jenguk ahmoyyy + polow ahmoyy :)

http://craftynieya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

jal said...

blog awak sudah dipromote http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/blogger-awesome.html

✿ Nani ツღ said...

Singgah sini dari segment yg sama :

http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

♥Farhana♥ said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back :D http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

jemput singgah bLog...done foLLOw!

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

jemput singgah bLog...done foLLOw!

 
Full Edit by CayunkSheera Other: ,