Wednesday, July 11, 2012

Tolong Saya !

Assalamualaikum!

Lamanya tak update! Kepada sesiapa yang perasan, dalam 2 3 hari lepas, blog Ahmooyy kena hack! Adoiii. Macam-macam betullah. Entah apa yang mereka tak puas hati pun Ahmooyy tak tahu.. Blog buruk macam nie pun nak hack! Okaylah. Kenapa dengan blog Ahmooyy kali nie? Err~~ Actly, under construction.. So, jadilah macam nie.. Nak upah orang edit blog Ahmooyy nie. Tapi tahu lagi nak suruh siapa. Ada tak sesape yang berminat? Ahmooyy bayarlah awak nanti.. Jangan risau. Ahmooyy nak edit seluruh blog nie. Maklumlah, Ahmooyy nie bukannya kreatif sangat pun. :'O

Motif? -.-'


Actly, blog nie terabai sekejap sebab Ahmooyy tengah busy sekarang nie. Dah start practical.. Sampai blog sendiri kena hack pun, Ahmooyy tak perasan -.-' Teruk kan? zzzzzzzzz So far so long, practical okayy-okayy je. Takde banyak sangat pun kerja. Kalau client datang baru lah ada kerja sikit. Print sana sini. Kerja pulak ngadap komputer je. BOSANG! Sekarang tunggu lect. datang pantau je. Jangan lect datang Ahmooyy tengah main game sudahlah.. zzzzz~~ Karang tak pasal-pasal kena ceramah free je!

Okay, Ahmooyy nak pergi tidur! Awalkan? Ini semua sebab taknak mengantuk nanti kat Opis. =.=
Kepada sesiapa yang nak meng-offer kan diri untuk edit blog Ahmooyy nie, amatlah dialu-alukan. Bolehlah tinggalkan komen kat entry nie. Jangan letak kat chatbox pulak tau.. Jangan risau, sebab Ahmooyy takde lah cerewet sangat. Cerewet sikit je.. Boleyhkann?


p/s::TerimaKasih kepada XN kerana mendapatkan kembali blog Ahmooyy nie :)

7 comments:

cayunk sheera said...

sudi tak kalau saya tolong awak :D

Ahmooyy Chantekk said...

Cayunk sheera, boleh je. Kalau tak nyusah kan awak :)

cayunk sheera said...

tak susah pun . lagi pun dah lama tak edit blog orang ^^

cikeyrah said...

ahmooy mcm mane ea dia hack blog awak ?

Ahmooyy Chantekk said...

Cikeyrah, Tak tahulah macam mana -.-'

Lily said...

nasib baik dh dapat balik blog :)

Ahmooyy Chantekk said...

@Lily: Alhamdulillah :)

 
Full Edit by CayunkSheera Other: ,