Wednesday, August 1, 2012

Entry nak cepat ♥

Assalamualaikum !



Entry ni takde kaitan langsung dengan arnab yang Omeyy nie ye... >.<

Ahmooyy nak buat entry serba ringkas dan serba salah padat. Sambil-sambil memanjakan diri dengan meletakkan mask di muka, **biar cantik Ahmooyy nak bercerita pasal stesen radio online yang pernah Ahmooyy war-warkan di entry ini dulu. Sempena Ramadhan Al-Mubarak nie, semua dj-dj diberi cuti.. Oleh itu, selepas raya baru masuk konti semula.. Korang still lagi boleh dengar radio tu, tapi lagu je lah 24jam. Takde orang bebel-bebel pun.... **Ahmooyy dah rindu nak membebel.

HikkHikk, jadi kepada sesiapa yang nak dengar radio online itu, boleyh lah terus kan klik klik klik kat sini.... Kalau nak tekan kat banner bawah nie pun, takde problem. boleh je,. ;)


Ouh, sebelum Ahmooyy menutup entry nie, Ahmooyy nak share dengan korang semua sebaris ayat. 





Bye. Wassalam. 


9 comments:

legendary wariner said...

terasa betul dengan ayat tu.kena jaga2 nak tulis apa2 kat blog.nanti tak buat parah.emm

Hanif said...

Tapi aku suka dengar lagu ajer..dari dengar DJ membebel..hahaha

HannaNabiella said...

haha, oke..entry nie betol2 nak cpat..btw..fllow me n jemput singgah.. :)
http://farhanabiella.blogspot.com/2012/07/100-untuk-sekali-daftar-prelaunchx.html

HannaNabiella said...

haha, oke..entry nie betol2 nak cpat..btw..fllow me n jemput singgah.. :)
http://farhanabiella.blogspot.com/2012/07/100-untuk-sekali-daftar-prelaunchx.html

Natasha said...

...ade gak radio on9 .. xpnah tw pn..

Ahmooyy Chantekk said...

@legendary wariner Kan.. Seelonya, janganlah berjanji ;)

Ahmooyy Chantekk said...

@Hanif Tapi ahmooyy suka membebel.. SobbSobb Y_Y

Ahmooyy Chantekk said...

@HannaNabiellaHaha. sebab sekarang nie, masa tak banyak. so, kena kejar masa ;)

Ahmooyy Chantekk said...

@Natasha HikkHIkk. so, this is new info for you dear ;)

 
Full Edit by CayunkSheera Other: ,