Wednesday, July 4, 2012

Was Hacked !

Assalamualaikum !

Rajin pulak rasanya nak update hari ni kan? OkayyOkayy, ni Ahmooyy nak cerita sikit pasal semalam. Facebook Ahmooyy hampir kena hacked pulak semalam! Woahhh! Berani-berani je Manusia tu nak main hack-hack kan.. Tahulah Ahmooyy tak berapa nak bijak dalam benda-benda macam tu, tapi janganlah kejam sangat sampai nak hack Ahmooyy pulak. Entah apa salah Ahmooyy pun, Ahmooyy tak tahu.

Nak bermusuh dengan orang pun Ahmooyy tak berani. Takut benda-benda macam ni lah jadi nanti. Dendam sana, dendam sini. Haihhhhh~~ Apalah -.-''

Kat sini Ahmooyy nak kongsi sikit video yang Ahmooyy tengok Tengah Malam semalam. Ahmooyy taknnak lah touching sorang je kan.. Nak ajak korang sama-sama touching ngan Ahmooyy. Lalalaa ~~
Mungkin ada antara korang yang dah tengok dah video ni.. Takpa! Tengok je lagi.. :'D
Sebelum bukak video nie, boleyh lah korang stop kan dulu lagu yang ada dalam blog Ahmooyy nie.. Karang tak feeling pulak . Kann..


video


Moga korang dapat lah pengajaran dari apa yang telah disampaikan oleh Ustaz tersebut :)

5 comments:

ain dzaya said...

pejadah haram pulak org yg hack tu jelez..tak boleh tgok org bahgia langsung kan..

kalau rasa CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
Jiwa daku sedang berperang

Ahmooyy Chantekk said...

@ain dzaya Hahha. Itu lah pasal nya .. sedihh betul Y_Y

Wahhwahh , cam best je :'O

yonna alia said...

Assalamualikum

saya programmer nazaryman

Malaysia hacker top 50 :P

Jangan dok nak maki hacker !

yonna alia said...

nak tgk blog kau aq hack ?

Anonymous is here
Anonymous does not forget
Anonymous does not forgive

Expect Anonymous


http://www.facebook.com/L33THackeradminstrator

Ahmooyy Chantekk said...

@yonna alia Saya rasa, saya takde pun nak maki-maki hackers macam awak .. And saya pasti sangat-sangat, takde satu ayat saya macam memaki hackers.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
**bosan**

 
Full Edit by CayunkSheera Other: ,