Friday, July 13, 2012

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.

Assalamualaikum!

SILA TEKAN BANNER :)

Entry serba ringkas. Mesti korang semua dah join kan segmen nie.. Ahmooyy je lah yang ketinggalan nie ye?  SobbSobb Y_Y . Sebenarnya, Ahmooyy dah lama dah nak join.. Tapi seriously, sangat-sangat takde masa. Bila ada masa, lupa pulak update! **Orang tuaaaaa**

OkayyOkaayy. Meyh join reramai. Kasi meriah lagi!

Tarikh Tamat : 1 OGOS 2012


Yang nie best ----->  'Selepas segmen ditutup, aku akan membuat 3 cabutan random di mana 3 blog bertuah ini akan menerima topup bernilai RM50 setiap satu.'   :'D

5 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Thanks sudi join bloglist saya. Sama-sama kita tunggu penutup segmen ni ya. ;)

Ahmooyy Chantekk said...

@Fadzmie Mohamad Most Welcome :) Sangat tak sabar ! Hahaa :D

MISS Z BERCELOTEH said...

Miss z datang sini :)
dari segmen yg sama

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

Diera Tekikushika said...

hai slm perkenalan. dtg mlwt sini. jom g blog saya pulak meh.. =)

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

Asalamualaikum Tuan blog !

Yaya dari segmen yang sama . Jemput singgah ye . ^^v

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

 
Full Edit by CayunkSheera Other: ,