Tuesday, August 7, 2012

Kupon Pizza Percuma!



Assalamualaikum!

Masa Ahmooyy berjalan-jalan kat blog orang, Ahmooyy jumpa sesuatu yang amat menyeronokkan! Jadi, Ahmooyy dengan baik hatinya, nak kongsi ngan korang semua kupon free dari Pizza Hut!  Beli 1 piza & dapatkan 1 lagi piza dengan percuma jika anda cetak & berikan kupon di kaunter! ** Hari tu McD.. HikkHikk.. Siapa nakkkkk? Sila angkat kening laju-lajuuuuu.. Hahaha. Mesti korang semua nak kann? Okayy, tanpa membuang masa lagi, sila tekan terus ke sini. Anda akan dibawa terus ke kupon tersebut. So, Apa lagi? Sila lah print ye... ;)


Sah dari 8.8.2012 hingga 10.8.2012.. Jom serbu Pizza Hut!

** Hanya untuk Bawa Pulang (Take-away)  

6 comments:

Iera balqis said...

wahhh..best nya dpt free pizza hut..sedap nya ^^ huhu..tapi kte xboley rse pizza hut kat sini la..smue xhalal..hehe..btw , nice entry dear ^_^

Ahmooyy Chantekk said...

@Iera balqis:: Awak kat mana dear? Thankyou darl :)

Hanif said...

Weii...bestnya....nak print sekejap.

Sofinah.L said...

ho? main print? betul ke tak ni ahmoy?

Sofinah.L said...

Lets join me buat duit before 27/08/2012 thru FB atau BLOG. Lepas 27/08/2012, PRELAUNCHX akan mengenakan bayaran sebanyak RM100. Sekarang percuma lagi ni! CEPAT!

Lawati link ini untuk join ---> http://prelaunchx.com/x/sofinah169

#PRELAUNCHX ialah company under FOREX.FOREX tu company matawang dunia dan Malaysia ada juga FOREX.

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

 
Full Edit by CayunkSheera Other: ,