Sunday, September 30, 2012

TERUK ♥

Assalamualaikum!

Terukkkkkkkk! Ape yang teruk? Ahmooyylahh. Tak sedar dah sebulan tinggalkan blog begitu sahaja. Tengoklah tarikh last Ahmooyy update. 01.09.2012. Sekarang 30.09.2012! SobbSobb Y_Y Dah lama tinggal blog, sampai tak tahu dah nak tulis apa -_-'

Ini semua gara-gara busybody dengan report, dengan gabra ++++ sebab tunggu lecture datang melawat!
Tapi tapi tapi, sekarang ni macam dah okay sikit. Report bab 1 bab 2 dah siap. Lect dah pun datang and dah tentu-tentulah markah pun dah di bagi. Lega sikitttttt sekarang nie. Tak boleh lega banyak-banyak sebab markah dari Puan Boss tarak lagi. Jadi, sekarang nie, Ahmooyy kenalah berbaik-baik, dengan Puan Boss. heheheheee.. 80% tu bebbbbbbb! Lect datang bawak 10% jeee!

Korang semua sehat? Harapnya sehat lah yeee! Ahmooyy tak berapa nak sehat, tapi terpaksa menyihatkan diri lepas seharian jaga orang sakit kat wad semalam, sampaikan Ahmooyy rasa, Ahmooyy sekali nak terbaring kat katil sebelah tu jadi pesakit jugak! Tapi malangnya, katil sebelah tu ada orang, jadi tak boleh lah nak berbaring-baring. >.<

Eyh, ada dengar tak pasal Pembentangan Belanjawan 2013? Mestilah korang tahu kannn? Ahmooyy je yang ketinggalan zaman sikit. Tapi, ada Ahmooyy kesah? -..- Tak kisah tauuu! Okayy kat sini, Ahmooyy nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada kerajaan kerana Ahmooyy dapat tahu yang Penuntut IPT Juga Layak Dapat BR1M 2.0! Takpercaya? BACA DI SINI

Kepada yang tak tahu menahu lagi, Ahmooyy ada jual lens tauuu. Harga berpatutan dan taklah mahal sangat.. Sangat berbaloi. Sebab lens tu sangat cantik. Jemputlah tengok-tengok yeee! TEKAN SINI! Malam sikit nanti Ahmooyy masukkan lagi gambar lens tu. Ada banyak lagi yang tak dimasukkan tu.. Tungguuu yee! 


3 comments:

Hanif Idrus said...

Lama tak updated....kikiki

Ahmooyy Chantekk said...

@Hanif Idrus:; Hahaha. Kann? Sedihh betul!

wisata outbound said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

 
Full Edit by CayunkSheera Other: ,